9 top

Velassorteret vin-og slagterafdeling
tiltrækker kunderne i SuperBrugsen

Tekst og fotos af Heine Pedersen.

Slagter-og delikatesseafdelingen i SuperBrugsen, Løgstør, har stor succes. Et velassorteret udvalg af al slags kød udgør slagterafdelingen, hvor der også sker en forædling af mange af de varer, der er i køledisken. Også salg af færdigretter, smørrebrød og en række andre delikatesser er en mulighed.

Alt til en god middag
Slagtermester Svend Erik Fårbæk oplever, at satsningen på at gøre SuperBrugsen til byens indkøbscenter af dagligvarer er lykkedes og at slagter-og delikatesseafdelingen har gjort sit til succesen.

-Vi har mange glade kunder, der kommer her fordi vi har kvalitetsvarer og det de forespørger. Er der specielle ønsker gør vi hvad vi kan for at opfylde dem. Måske bliver det ikke lige nu og her, men hurtigst muligt. Vi har et bredt sortiment af varer, hvilket gør det spændende at komme til os. Samtidig har vi i SuperBrugsen alt hvad der skal til en god middag og et godt selskab. En velassorteret vinafdeling, en frugt-og grønt afdeling der gør en forskel og alt inden for dagligvarer er i huset siger slagtermester Svend Erik Fårbæk.

Renovering har givet bonus
Han bakkes op af brugsuddeler Flemming Pedersen, der er ankermanden bag den store renovering, som SuperBrugsen, Løgstør, har været igennem.

-Vi har fået en meget indbydende dagligvareforretning og lokalbefolkningen har taget godt imod den. Vi oplever en stadig stigende omsætning og har hele tiden for øje at forny os, siger brugsuddeler Flemming Pedersen.

1 249x173 S Slagtermester Svend Erik Fårbæk ses her foran slagter-og delikatesseafdelingen i SuperBrugsen, Løgstør.

6 250x168 S I slagter-og delikatesseafdelingen kan alle ønsker opfyldes.

11 250x166 S Køen ved kassen er et tegn på den store aktivitet, der er i SuperBrugsen, Løgstør.

8 250x172 S Slagtersvend Jonas Knudsen i gang med udskæring af kød, som efterfølgende er at finde i køledisken.