2 top

Kreativitet og udvikling af spændende gastronomi

Tekst og fotos af Heine Pedersen.

Det er kvalitetsråvarer med en fortryllende smag, der serveres på Kanalfogedens Køkken i Løgstør. Et spisested der serverer gourmet mad af høj kvalitet. Det i ny- renoveret lokale tæt på Limfjordmuseet og med direkte udsigt til Limfjorden. En perle som man ikke må glemme at besøge, når man er i Løgstør.

Dynamisk team af medarbejdere
Et ungt dynamisk og eksperimenterende personale med køkkenchef og restauratør Karen Skovbøll Jensen i spidsen. Her gør hun brug af sine erfaringer fra anerkendte restauranter i Danmark. hvor d’Angleterre i København er et af stederne.

Plads i gastronomiguiden White Guide
De gastronomiske tryllerier, som laves på Kanalfogedens Køkken, gav sidste år restauranten en plads i gastronomiguiden White Guide, som en af få restauranter i Nordjylland. Et godt tip til madelskere om, at det er her, de kan få store kulinariske oplevelser i Himmerland.

De royale valgte Kanalfogedens Køkken
Det var ikke nogen tilfældighed, at Kanalfogedens Køkken blev de foretrukne til at levere desserten til Dronning Margrethe og Prins Henrik, da de besøgte Løgstør og sluttede deres rundtur i Himmerland af med kaffe og lækkerier i gården ved Kanalbetjenthusene i Lendrup.

Nyheder på menukortet
-Vi brænder for at lave god mad. Vi eksperimenterer hele tiden. Det giver udvikling og nyheder på menukortet, så det altid er spændende at komme på besøg hos os. Muslinger fra Limfjorden er en selvfølge hos os. Vi bruger gerne råvarerne fra Limfjorden i vores kreative retter. Det samme med det kvæg, der opdrættes ved Frederik d. VII’s Kanal og opland, siger restauratør og køkkenchef Karen Skovbøll Jensen, Kanalfogedens Køkken, Løgstør.

5 års jubilæum
Kanalfogedens Køkken er blevet en fast institution ved afviklingen af Kanal Gourmet & Kultur Rallyet. De har deltaget i alle 5 år og lagde ramme til, da kimen til aktiviteten blev lagt og efterfølgende udviklet.

4 250x166 S .

5 250x166 S

6 245x173 S

8 250x166 S